6 csirkemell filé
3 felvert tojás
1.5 csésze Norbi-liszt
3 csésze darált mandula vagy Mester morzsa (vegyítheted is)
0,5 csésze reszelt parmezán
1,5 teáskanál fokhagymapor
1 csokor petrezselyem aprítva
ízlés szerint só és bors
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
A csirkemelleket vágd szeletekre, készíts elő 3 edényt.
Az egyik edénybe a felvert tojásokat rakd. A másikba a só, a bors és a liszt keverékét. A harmadik edénybe kerül az össze többi hozzávaló.
A húsokat először a lisztben, ezután a tojásban, végül a mandulás-parmezános keverékben forgasd meg.
Sütőpapírral bélelt tepsiben fektesd egymás mellé a hússzeleteket, kevés olajjal hintsd meg a tetejét, majd süsd készre a húst 30-35 perc alatt.
A húst, a hagymát és a krumplit kockákra vágjuk (nem kell apróra!), a szalonnát pedig csíkokra. Serpenyőbe halmozzuk az egészet, hozzáadjuk a szárított paradicsomot, az...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágom, megsózom, majd egy-egy szelet sajtot, sonkát, aszalt szilvát teszek két szelet közé. A lisztbe teszek egy kis borsot, megforgatom benne, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkerészeket megmossuk, ha kell daraboljuk és félre tesszük. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vagdaljuk és olajon szép aranybarnára pirítjuk. Rátesszük a húsdara...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk és kevés olíva olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk.A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű