- 175 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
- 75 g fehér liszt
- 250 g joghurt (nálam 0%-os Jogobella joghurt kerül bele erdei gyümölcs ízben)
- 200 g áfonya
- 37 g 1:4 édesítő
- 2 tojás
- 100 ml étolaj
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
◾️A liszteket átszitáljuk majd sütőporral és a vanillin cukorral összekeverjük.
◾️A tojásokat az édesítővel fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a joghurtot majd az olajat.
◾️Ezután összevegyítjük a lisztes keverékkel majd beledobáljuk az áfonyát is.
◾️Kapszlikba adagoljuk őket (nem kell teljesen teletölteni, mert még nőnek sülés közben is).
◾️170°-ra előmelegített sütőben 20 percet sütjük.
Mindent alaposan összekeverünk és 12 darab kipapirozott muffinformába elosztjuk,majd 180 fokon megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a tojásokkal habosra keverem, majd hozzáadom az olajat, lisztet, sütőport, végül a tejet. A kész tésztát muffin formába kanalazom. 190 fokon megsütöm. Olvasztott vajjal me...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A száraz alapanyagokat – zabpehely, kókuszreszelék, darált dió, sütőpor, só – egy keverőtálba kimérjük, összekeverjük. A banánt villával összetörjük, hozzáadjuk a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük (légkeverés, 180 fok). Vízgőz felett a csokit megolvasszuk a kókuszzsírral, ha megolvadt levesszük a tűzről és hűlni hagyjuk. A gesztenyét aprítógépben az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű