- 105 g liszt
- 3\4 teáskanál szódabikarbóna
- fél teáskanál sütőpor
- 200 g cukor
- 30 g cukrozatlan kakaópor
- fél teáskanál só
- 1\4 cup olaj
- 1 nagy tojás
- 2 teáskanál vaniliaaroma
- fél cup tejfől
- fél cup meleg víz
- egy tábla étcsoki apróra vágva
A száraz hozzávalók ősszekeverése után jöhetnek a nedves hozzávalók , minden abban a sorrendben ahogyan a hozzávalókat írtam. Egy folyósabb tésztát kell kapnunk , ettől marad jó puha.
180°C kb 15-18 perc
◾️A sütőt 200°-ra előmelegítjük. ◾️A banánokat egy villával összetörjük. ◾️Hozzáadjuk a tojást, az olajat és az édesítőt majd kikeverjük. ◾️A liszteket hozzászitáljuk és mehet...
Elkészítési idő: 30 percA lisztet tálba szitáljuk, keverjük bele a cukrot az élesztőt és a sót. A vajat vágjuk kovkákra adjuk a liszthez, morzsoljuk bele, majd ötsük rá a vizet és a tejet. Addig dagas...
Elkészítési idő:◾️A kefírhez hozzáadjuk az ételfestéket és elkeverjük. ◾️Az többi hozzávalóval együtt tegyük egy tálba és vagy mixerrel, vagy kézzel keverjük egyneműre. ◾️Muffin formákba vagy...
Elkészítési idő: 45 perc