- 500 g csirkemell (kb. 6-7 szelet hús jön ki belőle)
- só
- bors
- lapkasajt (annyi szelet, amennyi húsunk van)
- sonka (annyi szelet, amennyi húsunk van)
- ketchup
- ananász szeletek (ha diétázol, akkor friss gyümölcsöt vásárolj hozzá)
- reszelt sajt a tetejére
◾️A húst felszeleteljük és sózzuk, borsozzuk.
◾️Mindegyik szeletre teszünk 1-1 lapkasajtot majd sonkát.
◾️Ezután rákerül az ananász szelet, megkenjük ketchuppal és végül megszórjuk reszelt sajttal.
◾️180°-ra előmelegített sütőben kb. 25-30 percet sütjük.
Köretként nálunk a burgonyapüré a favorit mellé, de akár rizzsel, rizibizivel is szuper.
A hagymát apróra vágni, zsíron üvegesre dinsztelni. A húst rátenni, megpirítani, hozzáadni a fűszereket. Felengedni annyi vízzel, hogy bőven ellepje és a mirelit kukoricát beletéve...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézELKÉSZÍTÉS A megtisztított húst felkockázzuk és lecsöpögtetjük. Az olajat felforrósítjuk, majd a csirkét fehéredésig pirítjuk rajta. Megsózzuk, megborsozzuk, és felöntjük kb. 0,5...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat kicsontozzuk, lebőrözzük és besózzuk. Apróra vágjuk a friss zöldfűszereket, majd mustárral, sóval és a fehér borssal együtt a margarinba keverjük. A burgonyát me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmosom, felszelem, kiklopfolom és vékonyan megsózom. A tojást felverem egy csipet sóval és a lisztet külön tányérba teszem. A diót egy nyújtófával durvára zúzom, majd össz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű