- 500 g csirkemell (kb. 6-7 szelet hús jön ki belőle)
- só
- bors
- lapkasajt (annyi szelet, amennyi húsunk van)
- sonka (annyi szelet, amennyi húsunk van)
- ketchup
- ananász szeletek (ha diétázol, akkor friss gyümölcsöt vásárolj hozzá)
- reszelt sajt a tetejére
◾️A húst felszeleteljük és sózzuk, borsozzuk.
◾️Mindegyik szeletre teszünk 1-1 lapkasajtot majd sonkát.
◾️Ezután rákerül az ananász szelet, megkenjük ketchuppal és végül megszórjuk reszelt sajttal.
◾️180°-ra előmelegített sütőben kb. 25-30 percet sütjük.
Köretként nálunk a burgonyapüré a favorit mellé, de akár rizzsel, rizibizivel is szuper.
1. A csirkecombokat megmossuk, Bőrét levesszük. 2. Összekeverjük a mustárt, tejfölt, sót (vagy ételízesítőt), borsot, az apróra vágott fokhagymát és az olajat simára. A combokat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA filéket szeleteljük. sózzuk és állni hagyjuk. A lisztet a tojással sóval borssal simára keverjük. A burgonyát kis lyukú reszelőn lereszeljük és a tojásos masszához keverjük. A fi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a PÁCOT -Összekeverjük a mustár+ majonéz +zúzott fokhagyma +olaj+ méz+ só+ bors -Jól elkeverjük -csirkemelleket enyhén kiverjük, és a páccal lekenjük -egy edényben...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűHa nem szeretjük annyira savanyúan a káposztát, akkor mossuk át hideg vízben. A káposztát tegyük egy nagy fazékba, öntsük fel annyira vízzel, hogy nagyjából ellepje. Kis lángon főz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű