2 db csirkemell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl
só,bors,liszt
A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük.
A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket.
Az almát káposzta reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk.
Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon meg sütjük és forrón tálaljuk!
A hozzávalókat egy tűzálló tálban össze keverem, beleteszem a szárnyakat, befedem benedvesített sütőpapírral és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 45 percet sü...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűMivel én kacsasütőbe sütöm így nem kell serpenyőbe elősütni. A szép tisztított húsokat a bőrénél beír dalom, a sütőedénybe teszek szilikonos sütőpapírt. A combokat, és a mellét bőr...
Elkészítési idő: 65 min Nehézség: Könnyű1. Előmelegítjük a sütőt. 2. A combokat megnyúzukz, sóval, borssal, sült csirke fűszersóval ízesítjük. 3. 20 x 20-as jénai tálba vagy egy kisebb tepsibe tesszük a húst, kevés ola...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vágd apró darabokra a nyers csirkemellet, az inakat közben szedd ki. Majd a húst aprítógépben pépesítsd. 2. Add hozzá a két evőkanál zsírt, a sonka vagy húslevet, illetve a fűs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű