2 db csirkemell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl
só,bors,liszt
A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük.
A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket.
Az almát káposzta reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk.
Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon meg sütjük és forrón tálaljuk!
1. A csirkemellfiléket megmosom, papírtörlővel megtörlöm, majd nyolc egyenlő szeletre vágom. (Ha túl vastag, akkor húskalapáccsal egy picit megütögetem, de ne legyen vékony a szel...
Elkészítési idő:Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő:A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőpor...
Elkészítési idő: 60 perc