2 db csirkemell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl
só,bors,liszt
A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük.
A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket.
Az almát káposzta reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk.
Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon meg sütjük és forrón tálaljuk!
Készítsd elő a húst. Tisztítsd meg, vágd kb. 1 cm-es csíkokra, szórd meg és dörzsöld be mindenhol a fűszerkeverékkel.Én kb. 2 evőkanál kacsa- vagy libazsírt is szoktam 75 dkg csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkecombokat lesózom, tepsibe rakom. A kelbimbót ráöntöm,majd alufóliával lefedve berakom a sütőbe. 210 fokon addig sütöm amíg meg nem puhul. A vajat megolvasztjuk,belerako...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként elkészítjük a pácot. Egy kis edényben összekeverjük a sót, a borsot, chilit és citromlevet, majd 1-2 órára beleforgatjuk a megmosott csirkecombokat. Összekeverjük a száraz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesElőször a gombát,piros kaliforniai paprikát, fenyőmagot és a hagymát olivaolajon átfuttattam, utána a sózott,csíkokra vágott csirkemellet adtam hozzá,kérgesre sütöttem, megszórtam...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű