2 db csirkemell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl
só,bors,liszt
A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük.
A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket.
Az almát káposzta reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk.
Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon meg sütjük és forrón tálaljuk!
A csirkemellfilét vágjuk vékony csíkokra vagy kockákra. A fokhagymát pucoljuk meg, zúzzuk össze. A parmezánt reszeljük le. A tésztát lobogó, sós vízben főzzük al dentére. Szűrjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykát felcsíkozzuk, , sóval, borssal ízesítjük. -lisztbe forgatjuk ,a margarinon vagy olajon átsütjük,tálba szedjük a megmaradt zsiradékba szorjuk a cukrot kicsit piritjuk,ma...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA hagymát felaprítjuk és a kókuszzsíron üvegesre pároljuk. (Én a hagymát is meg szoktam sózni kicsit.) Hozzáadjuk az apróra kockázott csirkecombokat. Amint kifehéredett a hús kü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 220 C fokra. Egy tepsit kikenünk libazsírral. Ha nincs libazsírunk, megfelel a sertés zsír is. 2. A libacombokat alaposan megtisztítjuk, majd sózzuk, bors...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű