menu

Családireceptkönyv.hu

Ropogós KFC csirkecombok


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


4 csirkecomb
3 evőkanál kukoricakeményítő
késhegynyi sütőpor
negyed teáskanál pirospaprika
só, bors
A második panír:

3 evőkanál kukoricakeményítő
késhegynyi sütőpor
6 evőkanál víz

Elkészítés:


A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőport és a vizet összekavarjuk, a húsokat beleforgatjuk a vizes keverékbe és azonnal forró olajba tesszük. Lassú tűzön készre sütjük. A keményítőtől és a sütőportól finom, ropogós lesz a csirke “bundája”.

Ropogós KFC csirkecombok

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Krémes csirkés tészta spenóttal - diétás (GymBeam)
Krémes csirkés tészta spenóttal - diétás (GymBeam)

Először is készítsd el a tésztát. Rakd forrásban lévő sós vízbe és főzd az instrukciók alapján, al dentére (azaz ne túl puhára). Ha kész, tegyél félre valamennyit a megmaradt tészt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Csirkemell csíkok mexikói módon
Csirkemell csíkok mexikói módon

A szalonnát felkockázom és megpirítom a zsíron. Később hozzáadom a nagyobb kockára vágott vörös és lilahagymát és megpárolom, beleteszem az áttört fokhagymát és a csíkokra vágott...

Elkészítési idő: 6 adag
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Gyros pitában
Gyros pitában

A combokat kicsontozom és pár metszéssel „megnyitom” a húst, hogy nagyjából mindenhol egyforma vastagságú szeletet kapjak. Megszórom mindkét oldalát a gyros fűszerkeverékkel, megl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pulyka - Karácsonyi töltött pulyka
Pulyka - Karácsonyi töltött pulyka

1. Egy evőkanálnyi olajon megpirítunk egy evőkanálnyi reszelt vöröshagymát, majd beleteszünk 15 dkg apróra vágott gombát és sóval, törött borssal addig pároljuk, míg saját levét el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk