4 csirkecomb
3 evőkanál kukoricakeményítő
késhegynyi sütőpor
negyed teáskanál pirospaprika
só, bors
A második panír:
3 evőkanál kukoricakeményítő
késhegynyi sütőpor
6 evőkanál víz
A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőport és a vizet összekavarjuk, a húsokat beleforgatjuk a vizes keverékbe és azonnal forró olajba tesszük. Lassú tűzön készre sütjük. A keményítőtől és a sütőportól finom, ropogós lesz a csirke “bundája”.
A húst csíkokra, vagy apró kockákra vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és 5 dkg vajon megpároljuk, majd a húst hozzákeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és a csíkokra vágott sárgarépát, fehér...
Elkészítési idő: 60 percA sajtos rakott csirkemell elkészítéséhez egy tepsi alját vékonyan kiolajozzuk, és kirakjuk a baconszeletek felével. 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 5 perc alatt félig ro...
Elkészítési idő:1. A csirkemellet vastagabb csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy jénai tálba helyezzük. 2. A paradicsomokat kettévágjuk, a fokhagymát rányomjuk és a friss bazsalikomlevelet i...
Elkészítési idő: 1 óra