6 db csirkecomb
1 kg burgonya
1 nagy csokor petrezselyem
7 gerezd fokhagyma
só, bors
olaj
A húsokat átkenjük a fűszerekkel és forró olajban 10 perc alatt félig átsütjük, majd félretesszük. Közben a burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, kiolajozott hőálló edénybe tesszük és fűszerezzük. A zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselyem felét is rászórjuk, majd a húsokat a tetejére tesszük és a zsiradékot is ráöntjük. 180 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Néha megforgatjuk, hogy egyenletesen süljön és ha szükséges, egy kevés – 0,5 dl vizet is önthetünk alá, hogy ne égjen oda. Amikor megsült, a maradék petrezselymet rászórjuk és kínáljuk.
A húsokat alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsepegtetjük, majd vékonyra klopfoljuk. A tojásokat egy villával felverjük, és jól elkeverjük a tejföllel, a sóval és a fokhagymakrémm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A pulykamellet éles késsel kb 3x3 centis darabokra vágjuk, és 4 bambuszpálcikára húzzuk, nem túl szorosan. 2 A jogurtot a sóval, tikka masalával, a lime reszelt héjával, kicsa...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Könnyű1. A kacsacombok bőrét kicsit bevagdossuk. A fűszereket a sóval egy mozsárban megőröljük, és a kacsacombokat bedörzsöljük vele mindkét oldalukon. A zúzott fokhagymát is a húsba dör...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát felvagdossuk, és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt húst is és fűszerezzük. Közben a gombát is megtisztítjuk és felszeleteljük, hozzáöntjük. A tejszín...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű