Rántani
500 g máj - csirke
A panírhoz
50 g búzaliszt (BL55)
1 db tojás (nagyobb, "L"-es méretű)
50 ml 1,5%-os tej
150 g zsemlemorzsa
Az elkészült máj ízesítéséhez
1 teáskanál só
A sütéshez
étolaj
Külön tálakba tesszük a lisztet, a tejjel kikevert tojást, és a zsemlemorzsát.
A csirkemájat alaposan megmossuk, megtisztítjuk. Beleforgatjuk a lisztbe, majd a tejjel felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába.
Forró olajban mindkét oldalát arany barnára sütjük.
Az olajból kivéve a májat konyhai papírtörlőre tesszük, hogy felitassuk a fölösleges olajat, majd ízlés szerint megsózzuk.
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen Elkészítés:...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csuszatésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lehűtjük, majd 1 kanál olajban átforgatjuk. Ezután félretesszük. 2. Közben felszeleteljük a füstölt szalonnát. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: A fűszereket összekeverjük, majd kettőbe osztjuk és két tálba tesszük. 2,5 liter vizet felforralunk, hozzákavarjuk az egyik adag fűszerkeveréket, a szódabikarbónát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, majd fólia alatt vékonyra kiklopfoljuk. A szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd mindegyik szeletre teszünk a feta sajtból az aszalt paradicsomból, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű