40 dkg csirkemell
1 nagy fej brokkoli
20 dkg trappista sajt
1 nagy pohár tejföl - 375 ml
1-1 gerezd fokhagyma
1 ág friss rozmaring
só, frissen őrölt bors
vaj a tál kikenéséhez
A húst tisztítsd meg, kockázd fel, sózd be, és egy tálban tedd félre. A brokkolit szedd rózsáira, majd enyhén sós vízben főzd félpuhára. Amíg a brokkoli fő, egy serpenyőben vékony olajon pirítsd meg a húsokat, amikor megfordítottad mindet, akkor reszeld rájuk az egyik fokhagymát, és szórd meg őket a rozmaringgal.
A sajtot reszeld le, majd keverd el a tejföllel, és reszeld hozzájuk a másik fokhagymát. Ha mindennel kész vagy, a sütőt melegítsd elő 200 fokra.
Végy elő egy tűzálló tálat, vajazd ki, az aljára halmozd a húsdarabokat, rájuk a brokkolit, majd az egészet locsold meg a fokhagymás-sajtos tejföllel. Told be a sütőbe, és pirítsd aranybarnára, ez alig negyed órát vesz majd igénybe.
A megtisztított csirkemellet felkockázzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat: lisztet, keményítőt, sót, tojást, olajat, sütőport és a vizet. Ezekből az alapanyagokból sűrű mass...
Elkészítési idő:Elkészítése: A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a...
Elkészítési idő:A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: