60 dkg csirkemell
40 dkg gomba
1 vörös hagyma
15 dkg reszelt ementáli sajt
12 vékony szelet bacon
1 tojás
olívaolaj
petrezselyem
só, bors
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Mikor elkészült, lecsöpögtetjük és összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet is. A csirke darabokon egy-egy kanál tölteléket elsimítunk, majd feltekerjük őket. Ezt követően a bacon szeletekbe becsomagoljuk a csirkemelleket. Kivajazott tepsibe tesszük és 30-35 percen át 180 fokon sütjük, amíg aranybarna lesz, apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük. Burgonyával, vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.
A csirkemellet megmosom, majd körülbelül 3 cm széles csíkokra szeletelem fel.Egy kis tálba szóróm a fűszereket és belevágom vékony szeletekre a fokhagymát és a kanál mustárt. Ebbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatjuk a szárnyaka...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumpliból hasábburgonyát készítünk,megsütjük és egy kiolajozott tepsi aljára helyezzük. A csirkemellfilét csíkokra vágjuk és kevés olajon fűszerekkel és az apróra vágott fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNégy darab, átlagos méretekkel rendelkező csirkemellfilét felvágunk háromszor két centis, szabályos téglatestekre. Megforgatjuk őket 3 evőkanál lisztben. Egy kiváló teflonbevonatt...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű