4 egész csirkecomb
20 dkg szárazkolbász
1 fej vöröshagyma
40 dkg hámozott paradicsom
1 nagy piros kaliforniai paprika
20 dkg szemezett kukorica
1 dl száraz vörösbor
1 kis csokor petrezselyem
só
frissen őrölt bors
olívaolaj
Az apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a felkockázott paprikát, ezzel is pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vörösbort. Összeforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk, elkeverjük benne a leszemezett kukoricát, a vágott petrezselymet. Hőálló cseréptálba helyezzük az alsó és felső részre szétvágott, besózott csirkecombokat és a felkarikázott kolbászt. Köré szedjük a paradicsomos keveréket. Alufóliával lefedjük a tálat, és 220 fokon 1 órán át sütjük, majd fólia nélkül 10-15 perc alatt megpirítjuk.
Kicsit kiklopfolom, a csirkemellet sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval összetűzöm, beletekerem a sonkába és egy öntöttvas serpenyőben, némi zsiradékon kés...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA mézet forraljuk fel egy serpenyőben, majd adjunk hozzá 1-2 evőkanál mustárt és ezzel a keverékkel öntsük nyakon az előzetesen pár deka vajon fehéredésig sütött és MAGGI Ízvarázs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket fűszerezés után tepsibe tesszük, kevés olajat és vizet öntünk alá, majd alufóliával letakarva sütőben megpároljuk. Amíg a hús sül, serpenyőben lepirítjuk kicsit a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat félbe vágjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel. Felhevítjük az olajat, megpirítjuk rajta a húst, majd félretesszük. A kockára vágot...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes