4 egész csirkecomb
20 dkg szárazkolbász
1 fej vöröshagyma
40 dkg hámozott paradicsom
1 nagy piros kaliforniai paprika
20 dkg szemezett kukorica
1 dl száraz vörösbor
1 kis csokor petrezselyem
só
frissen őrölt bors
olívaolaj
Az apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a felkockázott paprikát, ezzel is pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vörösbort. Összeforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk, elkeverjük benne a leszemezett kukoricát, a vágott petrezselymet. Hőálló cseréptálba helyezzük az alsó és felső részre szétvágott, besózott csirkecombokat és a felkarikázott kolbászt. Köré szedjük a paradicsomos keveréket. Alufóliával lefedjük a tálat, és 220 fokon 1 órán át sütjük, majd fólia nélkül 10-15 perc alatt megpirítjuk.
1. Tepsibe helyezzük a combokat és enyhén megsózzuk. 2. A gombát megmossuk és felszeleteljük, majd a combokra szórjuk. 3. Elkeverjük a vízzel a krémlevest,hozzáadjuk a tejf...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelvágom a csirkemellet úgy, hogy jól kiterüljön, kicsit még nylon zacskón keresztül ki is klopfolom. Besózom, vagy csirkefűszerrel bedörzsölöm. Őzgerinc formába, vagy szögletes s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemell filéket megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd a ketchuppal bekenjük, és kb. 1 órát hagyjuk pácolódni. A csirkemellekre tesszük a 2-2-t rozmaringágacskát, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű