- ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
- 1 kg csirkemell
- 2 dl tejszín
- 1 dl tej
- 5 dkg vaj
- 3 evőkanál méz
- 2 evőkanál mustár
- 2 evőkanál liszt
A mézet forraljuk fel egy serpenyőben, majd adjunk hozzá 1-2 evőkanál mustárt és ezzel a keverékkel öntsük nyakon az előzetesen pár deka vajon fehéredésig sütött és MAGGI Ízvarázs ételízesítővel megszórt csirkefalatokat.
A mártásban főzzük teljesen puhára a húst, végül tejben keverjük el a tejszínt és egy kevés lisztet, majd sűrítsük be vele kicsit a húsos mártást.
1. Lábosba teszünk egy nagy kanál zsírt, s ha forró, hozzáteszünk egy fej karikára vágott hagymát. 2. 1-2 percig kavarjuk, hogy meg ne égjen, beleteszünk egy kávéskanál jó papr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst 1 cm vastag érmékre vágtam, sóztam, borsoztam, kevés kakukkfűvel ízesítettem, majd néhány kanál olajon hirtelen kisütöttem. A paradicsomot és a mozzarellát felszeleteltem. E...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük, felöntjük...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csibemellet felkockázzuk . A tejfölt , a tojást , a sajtot , apróra vágott petrezselyemzöldjét és a lisztet egy tálba jól kikeverjük , ízesítjük és belekeverjük a csibemellet . Ő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű