8 csirkecomb (felső)
1 csomag bacon szalonna
3 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt parmezán
1 dl sör
só, bors
olívaolaj
A húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor többet is tekerhetünk rá, hogy elfedje a húsos részt. Kiolajozott tepsibe tesszük, mellé öntjük a sört és a felvagdosott fokhagymagerezdeket is mellé rakjuk, majd 180 fokon sütjük 35-40 percen át. Időközben több alkalommal meg is forgatjuk, hogy egyenletesen süljön, de legyünk óvatosak, a bacon ki ne bomoljon.
A hagymát és a bacont apróra vágjuk és az olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott húst is és pár percig hagyjuk sülni. A paradicsomot meghámozzuk és felkockázzuk, beleke...
Elkészítési idő: 30 perc1. Tisztítsd meg a karfiolt és tedd egyben egy méretes főzőedénybe. Öntsd fel vízzel, sózd meg és felforrástól számítva 5 percig főzd. Emeld ki rögtön a vízből, hűtsd vissza. 2. A...
Elkészítési idő:A húst tisztítsd meg, kockázd fel, sózd be, és egy tálban tedd félre. A brokkolit szedd rózsáira, majd enyhén sós vízben főzd félpuhára. Amíg a brokkoli fő, egy serpenyőben vékony...
Elkészítési idő: 40 perc