25-30 dkg máj
1 szál póréhagyma (ez persze lehet vöröshagyma is)
1 szál póréhagyma, vagy egy kis fej vöröshagyma nyersen a díszítéshez
1 evőkanál zsír
Őrölt bors, piros paprikapor
Bio szárított zöldségekből való ételízesítő
Só – csak utólagos sózásra
A póréhagymát vagy hagymát karikázd fel
1 evőkanál zsírra dobd rá, egy kicsit pirítsd, majd öntsd fel kb. 0,5 dl vízzel
Szeleteld fel nagyobb vagy kisebb darabokra a májat
Szórd az ételbe a fűszereket, és jól keverd el
Amikor a hagyma már néhány perce puhul, akkor dobd rá az alapra a májat, és öntsd fel további vízzel – a víz mennyiségéről aszerint dönts, hogy hosszú lével vagy zsírjára pirítva szeretnéd a májat fogyasztani
Természetesen főzd puhára a májat, és láthatod, hogy a vízből jócskán el fog főni
Tálaláskor kell a májat sózni, mert különben kemény lesz; továbbá vágj apróra nyers póré karikákat is
http://paleovital.hu/?paged=2&cat=118
1. A pulykamellet kisebb szeletekre vágjuk, nem túl vékonyra kiveregetjük, fűszerezzük, és kemény sajtot reszelünk rá. 2. Közbe-közbe piros paprikából vékony csíkokat rakunk rá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket félbe vágni, és egymás mellé a tepsiben tenni, sózni, borsozni . A baby spenótot megmosni, és pici olajon megfonnyasztani a lereszelt fokhagymával együtt. Mikor ké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét megmossuk, feldaraboljuk, megsózzuk és borsozzuk. A margarinon átpirítjuk, majd melegen tartjuk. A megmaradt margarinban megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát, a gyuf...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát kevés olajon lepirítom, hozzáadom a fokhagymát, a petrezselymet, majd a gombát. Fűszerezem és addig sütöm, amíg majdnem minden levét elfőtte, majd félreteszem. A csirk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű