csirkehús
liszt
zsemlemorzsa
fokhagyma
petrezselyem
reszelt sajt
tojás
tej
olaj
A csirkehúst, combot, szárnyat, mellet szárazra törlöm, a zsemlemorzsához petrezselymet, fokhagymát, sajtot, a tojáshoz tejet keverek, a tepsibe sütőpapírt rakok, amelyet vékonyan bekenek olajjal, rárakom a húsokat és arany barnára sütöm.
A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az ementális pedig lere...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA csirkemell szeleteket sózzuk-borsozzuk, és pirospaprikás lisztbe forgatjuk. Kevés olajat felhevítünk egy serpenyőben, és a húsokat elősütjük, majd félretesszük. A tejet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a hosszúkás csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig pároljuk. Közben a zöldségeket meghámozz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA paccal kezdjuk ,majd a combokat belerakju a pacba . par orat benne hagyjuk .Serpenyoben elosutjuk majd tepszibe rakjuk a maradek pacot raontjuk es keszre sutjuk .haromnegyed ora...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű