Kacsamell belső vagy bőrös kacsamell
Szójaszósz
Chili - friss vagy szárított félbevágva vagy chilipehely
Balzsamecetgél
Olaj
Pácat összeállítjuk, majd a húst átforgatjuk benne, vagy bedörzsöljük vele (nagyon csípheti a kezünket!!). Hűtőben min. Pár órát hagyjuk pácolódni.
Serpenyőben pici olajat forrósítunk, húst átsütjük először elég erős lángon, majd ráteszünk egy fedőt, és kisebb lánggal hagyjuk kicsit puhulni. Végül a fedőt levesszük, és ha hosszú lenne a leve, lesütjük kicsit. Lángról levesszük, és pár percig még hagyjuk a fedő alatt, hogy ne száradjon ki.
Az első pirítás után kis borral is felönthetjük. Vigyázni kell, le ne égjen, a balzsamecet miatt előfordulhat.
A húst felkockázzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymákat apróra vágjuk vagy lereszeljük. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk, a héjukat majd kis kockákra vágjuk. 3. A csirke szárnyakat megtisztítjuk, sózzuk....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet csíkokra vágom. A hagymát felaprítom és kicsi kókuszolajon üvegesre párolom, ráteszem a csirkemellet, fűszerezem (bors, fokhagyma granulátum, ételízesítő), felöntöm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott, vagy préselt fokhagymával összekeverjük. A hússzeleteket vagy combokat egyenként gyengén besózzuk, majd beleforgatjuk a fűszeres lisztb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű