Kacsamell belső vagy bőrös kacsamell
Szójaszósz
Chili - friss vagy szárított félbevágva vagy chilipehely
Balzsamecetgél
Olaj
Pácat összeállítjuk, majd a húst átforgatjuk benne, vagy bedörzsöljük vele (nagyon csípheti a kezünket!!). Hűtőben min. Pár órát hagyjuk pácolódni.
Serpenyőben pici olajat forrósítunk, húst átsütjük először elég erős lángon, majd ráteszünk egy fedőt, és kisebb lánggal hagyjuk kicsit puhulni. Végül a fedőt levesszük, és ha hosszú lenne a leve, lesütjük kicsit. Lángról levesszük, és pár percig még hagyjuk a fedő alatt, hogy ne száradjon ki.
Az első pirítás után kis borral is felönthetjük. Vigyázni kell, le ne égjen, a balzsamecet miatt előfordulhat.
1. Az olajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a feldarabolt csirkét, és kevés vizet aláöntve megpároljuk. 2. Sóval és törött borssal ízesítjük, és ha a pecseny...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplikat megpucolom, és apró lyukú sajtreszelőn lereszelem. Hozzáadom a reszelt fokhagymát, a tojásokat, a lisztet, ízesítem sóval, borssal majd félreteszem kicsit pihenni, hog...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a combokat a szárnyról levágjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és tepsibe, egymás mellé fektetjük a combokat és a szárnyakat. Meglocsoljuk a ch...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. Formánkat ki...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű