6-8 szelet sertés karaj, vagy csirkemell
fél üveg lecsó alap
1 fej vöröshagyma
25 dkb gomba
füstölt zsírszalonna
só
bors
1. A csirkemellet szeletekre vágom, fűszerezem sóval, borssal, magyaros fűszersóval. Hagyom pácolódni 0,5/1 órát.
2. A zsírszalonnát apró kockára vágom, megpirítom. Fehéredésig sütöm rajta a csirkemellet. Majd a hússzeleteket kiveszem és félreteszem.
2. A megmarad zsírra rádobom az apróra vágott hagymát, majd a szeletekre vágott gombát és megdinsztelem.
3. Hozzáadom a kész üveges lecsót és összeforralom.
4. Visszateszem a hús szeleteket, majd még egyszer összeforralom.
A narancsot kifilézzük, a darabokat egy kancsóba tesszük, hozzáadjuk még egy narancs levét, egy fél erős paprikát, fokhagymát, gyömbért, valamilyen chiliszószt vagy chilipelyhet, e...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük. A besózott combokat előbb a mártásb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSózom, borsozom, irdalom a bőrét. Tepsibe rakom, vizet öntök alá 1 dl-t, fóliát rakok rá. Előmelegített sütőbe alsó álláson 170 fokon 1,5 óráig sütöm. Leveszem a fóliát, meglocs...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyű1.A csirkecombokat alaposan megmossuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük az olívaolajban eloszlatott reszelt fokhagymával, beletesszük egy jénai tálba, és 180 fokra előmelegített sütőben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű