6-8 szelet sertés karaj, vagy csirkemell
fél üveg lecsó alap
1 fej vöröshagyma
25 dkb gomba
füstölt zsírszalonna
só
bors
1. A csirkemellet szeletekre vágom, fűszerezem sóval, borssal, magyaros fűszersóval. Hagyom pácolódni 0,5/1 órát.
2. A zsírszalonnát apró kockára vágom, megpirítom. Fehéredésig sütöm rajta a csirkemellet. Majd a hússzeleteket kiveszem és félreteszem.
2. A megmarad zsírra rádobom az apróra vágott hagymát, majd a szeletekre vágott gombát és megdinsztelem.
3. Hozzáadom a kész üveges lecsót és összeforralom.
4. Visszateszem a hús szeleteket, majd még egyszer összeforralom.
A hagymát és fokhagymát kevés olajon megsütöm. A húshoz hozzá adom a felvert tojást fokhagymát, hagymát petrezselymet izésítem sóval borssal.További lépések, ahogy a fotón is látsz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet forraljuk fel egy serpenyőben, majd adjunk hozzá 1-2 evőkanál mustárt és ezzel a keverékkel öntsük nyakon az előzetesen pár deka vajon fehéredésig sütött és MAGGI Ízvarázs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont felkockázzuk és megpirítjuk. A szalonna zsírján - ami nem sok - megpirítjuk a sonkaszeleteket és az ananászt is. Majd a húst is fehéredésig elősütjük....
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű