menu

Családireceptkönyv.hu

Rakott sajtos csirkemell


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg csirkemell
2 kanál liszt
kis kanál piros paprika
majoranna
bors

2 gerezd fokhagyma
őrölt kömény
15 dkg füstölt sajt
póréhagyma
2 dl tejföl
vaj

Elkészítés:


A csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirkét, és a megmaradt fűszeres lisztet a tetejére szórjuk. Rárakjuk a felkarikázott póréhagymát, és megszórjuk reszelt sajttal, majd a végén olajjal elkevert tejfölt öntünk a tetejére. Letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 50 percig sütjük, a végén vegyük le az alufóliát. Vegyes párolt zöldséggel tálaljuk.

Rakott sajtos csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ropogós libacomb
Ropogós libacomb

1.A megtisztított combokat szárazra töröljük, majd sózzuk és meghintjük köménnyel. Tepsibe helyezzük és 2 dl vízzel felöntjük. Lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Csirkecomb - Rántott csirkecomb
Csirkecomb - Rántott csirkecomb

1. A konyhakészre előállított csirkecombokat (lehet szárny is) besózzuk, borsozzuk, paprikázzuk és szitára rakjuk szikkadni. 2. Félóra múlva lisztbe, felvert tojásba, és prézli...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Zsanett
Csirkemelles rakott makaróni
Csirkemelles rakott makaróni

A makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...

Elkészítési idő: 35-40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Spanyolos sült csirkecomb, rizzsel. Ollé!
Spanyolos sült csirkecomb, rizzsel. Ollé!

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Egy sütésálló mély serpenyőben (a nyele nem lehet műanyag, mert megolvad) vagy bármilyen tűzálló tálban hevítsünk olajat. Tegyük bele a csirkéket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk