- 8 csirkecomb (felső)
- 1 csomag bacon szalonna
- 3 gerezd fokhagyma
- 10 dkg reszelt parmezán
- 1 dl sör
- só
- bors
- olívaolaj
A húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor többet is tekerhetünk rá, hogy elfedje a húsos részt. Kiolajozott tepsibe tesszük, mellé öntjük a sört és a felvagdosott fokhagymagerezdeket is mellé rakjuk, majd 180 fokon sütjük 35-40 percen át. Időközben több alkalommal meg is forgatjuk, hogy egyenletesen süljön.
Legyünk óvatosak, a bacon ki ne bomoljon.
A csirkemelleket kockára vágjuk, pálcára tűzzük felváltva a hagymával és szalonnával és sütőpapíros tepsiben megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKettévágom a csirkemellet és mindkét feléből 5-5 szeletet csinálok. Kiklopfolom vékonyra, enyhén sózom, mivel a sajt sós. Lereszelem a sajtot, beleteszem a margarint, a petrezsel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű