9 evőkanál liszt,1 ek olaj,2 db tojás,só,1 cs sütőpor,1,3 deci víz
,2 db csirkemell
szósz,4 evók méz,40 dkg kecsup,4 evók szezámmag
A csirkecombokat megmossuk és egy tálba tesszük. A zúzott fokhagymát a mustárba keverjük és hozzáadjuk az olajat is és a fűszereket. Ezzel átkenjük a combokat és felöntjük a sörrel...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Előmelegítjük a sütőt. 2. A combokat megnyúzukz, sóval, borssal, sült csirke fűszersóval ízesítjük. 3. 20 x 20-as jénai tálba vagy egy kisebb tepsibe tesszük a húst, kevés ola...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkéhez A csirkemelleket csíkokra vágjuk és félretesszük. A tojásfehérjéket egy kevés vízzel enyhén felverjük, majd részletekben belekeverjük a keményítőt. A keményítős masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús szeleteket alaposan megtisztítjuk, vékonyra klopfoljuk és meghintjük sóval. A krumplikat megtisztítjuk, meghámozzuk, majd pépesre reszeljük. Hozzáadjuk a tojást, a fűszerek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű