-vöröshagyma
-fokhagyma
-paradicsom
-paprika
-pörkölt kocka
-csirke felsőcomb, szárny
-pirospaprika
-piros arany
-őrölt fűszerkömény
1. Hagymát megdinszteljük.
2. Paprika, paradicsom, fokhagyma- sokáig, lassú tűzön felfőzzük.
3. Levesszük a tűzről- pirospaprika.
4. Kevergetni, vizet adagolni hozzá.
5. Csirkehús, fűszerek.
A tejfölt sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, és alaposan elkeverjük. A megmosott csirkecombokat némi zsiradék társaságában egy j...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit kb 1 centi vastag szeletekre felvágjuk, majd hideg vízben felforraljuk. 5 percig rotyogtatjuk, lecsepegtetjük, hűlni hagyjuk. A fokhagymát gerezdekre bontjuk, megpucolju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKókuszolajon (vagy kacsazsíron) dinszteld meg az apróra vágott szalonnával együtt az apróra vágott hagymát, majd rakd hozzá az apróra vágott csirkemájat is, majd az egészet hagyd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat darabokra vágom ízlés szerint sózom borsozom ,egy tálban jól összekeverem,a tojásokat felverem a tejföllel és azt is hozzákavarom . A mufinformába papírt teszek é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű