egy nagy fej hagyma
pici Oliva olaj
30 dkg pulykamell
1 kiskanál pirospaprika
bazsalikom
Majoranna
pici bors
pici só
2 marék zöldborsó
A hagymát felaprítom, kevés Olíva olajon megpirítom, majd öntök hozzá 2 dl vizet, a felkockázott pulykamellet hozzáadom, megfűszerezem, és puhára párolom a husit. Addigra a víz is elpárolog róla, pirítom még kicsit, és beleteszem a zöldborsót, majd összefőzöm (a fagyasztott borsónak 10 perc kellett) tálaláskor 12%os tejfölt tettem a tetejére.
Vágjuk fel a csirkemellet apró darabokra, öntsük rá a tejet és hagyjuk állni 1-1,5 órát, hogy a csirkemell megpuhuljon, közben készítsük el a formákat alufóliából, ebben lesz a “me...
Elkészítési idő:A töltelékhez 4 hagymát felaprítunk, a 4 almát megmossuk, kimagozzuk, és kockákra vágjuk. A 3 szál fekete ürmöt megmossuk, szárítjuk, aprítjuk. Az almát, a hagymát és a fekete ürmö...
Elkészítési idő: 8 óra