5 egész csirkecomb
Lecsóhoz:
1 nagy fej hagyma
5 paprika
3 nagy paradicsom
kb. 30 dkg. darált hús (elhagyható)
Köret:
párolt rizs vagy főtt burgonya
Lecsót elkészítem, mivel volt darált húsom, azt is belefőztem, majd megtöltöttem a csirkecombokat, zsírozott tepsibe fektettem, maradt lecsó, azt köré tettem. Lefedtem, és 180 C-on kb. 40 percig sütöttem.
A csirkemellek közepéről levesszük a kis „bélszínt” és összevágjuk apróra (vagy ledaráljuk). A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd a húst hozzáadva tovább pároljuk, sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet vékonyra felszeleteljük, majd megszórjuk sóval, borssal. 2. A vajat kikeverjük mustárral, kevés borssal, pici citromlével, majd megkenjük vele a hús egyik old...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSzóval ha karajunk van, ha csirkemellünk, lényeg hogy a húst rostjaira merőlegesen kb. fél centis közökben behasítjuk. A vágatokat mustárral bedörzsöljük és vékony almaszeleteket c...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű