0, 5 kg csirkemell
0, 4 kg mexikoi vegyes zoldseg
4 evokanal rizs
3 tojas a hus panirozasahoz
liszt, zsemlemorzsaa panirozashoz
so, bors
olaj
A csirkemellet felszeleteltem es fuszereztem
Elore lisztbe martottam,majd tojasba aztan zsemlemorzsaba
Kozepes tuznel kisutottem
A rizset keves olajban megparoltam,felontottem annyi vizzel,hogy ellepje,alacsony tuznel keszre foztem
A mexikoi zoldseget keves olajon megparoltam,majd keves vizzel lepuhitottam...
Az aszalt szilvát a vörösborba áztatjuk. A megtisztított, megmosott húst kisebb szeletekre vágjuk. Olajon mindkét oldalukat néhány perc alatt elősütjük. Közben ízesítjük sóval, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet hosszában két fele vágjuk, majd egyenként bevágjuk, vagy úgy vágjuk el, hogy egy nagyobb szelet húst kapjunk. 2. A tojásokat botturmix segítségével péppé törj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellfiléket megsózzuk, megborsozzuk. A narancslekvárt, a zúzott fokhagymát és a vajat egy tálban összekeverjük, ezzel bekenjük a filéket, majd tepsibe helyezzük. 3 dl. csi...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűElőkészítjük a húst. Megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a húst a hagymára sózzuk borsozzuk, és fehéredésig dinszteljük a húst.15-20 perc. Rátesszük a piros paprikát, 1 dl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű