0, 5 kg csirkemell
0, 4 kg mexikoi vegyes zoldseg
4 evokanal rizs
3 tojas a hus panirozasahoz
liszt, zsemlemorzsaa panirozashoz
so, bors
olaj
A csirkemellet felszeleteltem es fuszereztem
Elore lisztbe martottam,majd tojasba aztan zsemlemorzsaba
Kozepes tuznel kisutottem
A rizset keves olajban megparoltam,felontottem annyi vizzel,hogy ellepje,alacsony tuznel keszre foztem
A mexikoi zoldseget keves olajon megparoltam,majd keves vizzel lepuhitottam...
Elkészítése: 1. A szilvákat előző nap beáztatjuk a borba (egy napot ázzon). 2. A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk. 3. A szilikon kuglófformát kikenjük olajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelkockázzuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk, rádobjuk a húskockákat, és hirtelen átsütjük, hogy szép, pirosak legyenek. Hozzáöntjük a tejszínt,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított, felkarikázott burgonyát sós vízben megfőzzük. A csirkét felvagdossuk és a megtisztított, felszeletelt paprikával együtt 6-7 percen át dinszteljük. Mikor elkészült,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük. Négy darab szilvát pürésre turmixolunk. Hozzáadjuk a szójaszószt, a mézet és a csillagánizst. Összekverjük, majd egy serpenyőben elkezdjük összefő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű