4 db csirkemell filé
2 db hegyes erős paprika
2 db paradicsom
20 dkg trappista sajt
só
őrölt fehér bors
8 szeletelt bacon
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 2 csík bacont, 4-5 szeletpaprikát és paradicsomot / a csirkemell méretétől függően/ 1-2 szelet sajtot majd felgöngyöljük.
A felgöngyölt csirkemelleket olajozott,szárnyas fűszerrel megszórt alufóliára fektetjük majd szorosan a fóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
1. A húst a hozzávalókkal megsütjük. 2. A burgonyát a hozzávalókkal megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkehúst alaposan megtisztítjuk, ha kell, megperzseljük, és a tokokat eltávolítjuk róla. Aki nem szereti a bőrét, az megnyúzhatja, akkor tisztogatni sem kell. A hagymát aprór...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, majd az olajon megpirítjuk. Ezután bele tesszük a csirkemájat (csíkokra is vághatjuk), felöntjük kb 1 dl forró vízzel,fedő alatt pároljuk. Pár perc múlva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A húst megmossuk, 1 cm vastag és 5 cm hosszú csíkokra vágjuk. 2.Az apróra vágott hagymát zsírban megdinszteljük, beletesszük a finomra vágott fokhagymát, majd a paradicsompüré...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű