Személyenként 2 db. csirke alsó, felső, vagy 1 db egész csirkecomb,
mustár, só, őrölt bors,
kevés étolaj.
A csirkecombokat ( lehet alsó, felső, vagy egész comb is ) só, őrölt bors, és mustár keverékével jól bedörzsöljük, majd tepsibe, vagy sütőtálba sorakoztatjuk, a bőrös felükkel felfelé. A tepsibe kevés olajat öntünk a combok alá, és először alufólia alatt, majd a fóliát levéve, tetejét arany színűre pirítjuk.
Tálalhatjuk krumplipürével, párolt rizzsel.
1. A csirkemellet kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. 2. A sonkát és sajtot beletöltjük és felcsavarjuk a húst. 3. Panírozzuk és olajban kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hús kivételével minden hozzávalót összekeverünk, és egy edénybe tesszük, lassan felforrósítjuk. A szárnyakat belemártjuk, és kiolajozott tepsibe tesszük, a maradék szószt ráöntjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA spenótot fokhagymával sóval megfőzzük majd kis tejszínt adunk hozzá. a csirkemellet bevágjuk sózzuk ,őrölt borssal megszórjuk majd a spenótos masszát beletöltjük..a tetejére resz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű