Személyenként 2 db. csirke alsó, felső, vagy 1 db egész csirkecomb,
mustár, só, őrölt bors,
kevés étolaj.
A csirkecombokat ( lehet alsó, felső, vagy egész comb is ) só, őrölt bors, és mustár keverékével jól bedörzsöljük, majd tepsibe, vagy sütőtálba sorakoztatjuk, a bőrös felükkel felfelé. A tepsibe kevés olajat öntünk a combok alá, és először alufólia alatt, majd a fóliát levéve, tetejét arany színűre pirítjuk.
Tálalhatjuk krumplipürével, párolt rizzsel.
1. A csirkemellet elkészítem, mint a pörköltet, majd félpuhára főzöm. 2. A káposztát kicsit kimosom, majd felteszem kevés vízzel főzni, egy kevés rántással berántom, félpuhára...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy teflon serpenyőben kevés olajon elősütjük. A tejfölt a joghurttal, a liszttel, a tojással és a fűszerekkel cso...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: KözepesA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A hozzávalókat összekeverjük, és a hússzeleteket beleforgatjuk. 2. Legalább 1 napot a hűtőben kell pihentetni, majd forró olajban kisütni.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz