8 csirkecomb
16 szelet bacon
4 paprika
2 sárgarépa
2 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
0,5 dl sör
olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
friss rozmaring
zellerlevél
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket.
A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük.
Ráhelyezzük a göngyölt csirkéket és mellészórjuk a babérlevelet, a fokhagymát, a rozmaringot és a zellerlevelet.
A sörbe keverünk 3 evőkanál olívaolajat és a balzsamecetet, ezzel leöntjük a húsokat.
40-50 perig sütjük 180 fokos sütőben. Néha megforgatjuk a húsokat, hogy jól átsüljenek.
A csirkemellet szeletekre vágom, fűszerezem (saját keveréket használok, só, bors, fokhagyma granulátum) megforgatom a lisztben és hirtelen átsütöm mindkét oldalát, majd egy jénai a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kuglóf formát baconnel kibéleljük, a fűszeres hús szeleteket és a sajtot rétegezzük, majd visszahajtjuk rá a bacont. 200 fokon letakarva sütjük 45 percig, majd a fóliát levéve mé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkét mossuk meg és konyhai papírtörlővel töröljük szárazra. 2. Hasüregébe helyezzünk egy kis majoránnát. 3. Szórjuk be kis sóval, borssal, rozmaringgal, kakukkfűvel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkecombokat kenjük be sóval és borssal, majd kevés olajban süssük meg őket.Készítsük el a szószt a felsorolt hozzávalókból, majd öntsük rá a sült csirke combokra. Pároljuk a c...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű