• csirkemell
• olivaolaj
• fokhagyma
• fenyőmag
• só
• bors
• bazsalikom
• exra szűz olivaolaj
• parmezán
• citrom
• farfalle
Elkészítem a pestót: bazsalikom,extra szűz oliva,parmezán,fenyőmag,citromlé turmixolva.
Csirkemellet apróbb csíkokra,oliván feltenni serpenyőbe,majd fokhagymát, fenyőmagot hozzá,só-bors aztán mehet bele a pestó.
Kifőzzük a farfallet és beleforgatjuk a pestós csirkés serpenyőbe, tálaláskor pedig meghintjük parmezán forgáccsal.
A megtisztított, nagyobb darabokra vágott csirkemájat néhány perc alatt megsütöm 15 dkg vajban. A sütés vége felé hozzáadom a fokhagymát és a kakukkfüvet is. Kicsit hűlni hagyom, m...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA palacsinta minden alapanyagát egy tálba tesszük, robotgéppel összedolgozzuk és a megszokott módon kisütjük. A hagymát apróra vagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáa...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk. Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréket. Ebbe a szószba belete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű