• csirkemell
• olivaolaj
• fokhagyma
• fenyőmag
• só
• bors
• bazsalikom
• exra szűz olivaolaj
• parmezán
• citrom
• farfalle
Elkészítem a pestót: bazsalikom,extra szűz oliva,parmezán,fenyőmag,citromlé turmixolva.
Csirkemellet apróbb csíkokra,oliván feltenni serpenyőbe,majd fokhagymát, fenyőmagot hozzá,só-bors aztán mehet bele a pestó.
Kifőzzük a farfallet és beleforgatjuk a pestós csirkés serpenyőbe, tálaláskor pedig meghintjük parmezán forgáccsal.
A tejfölt keverjük össze a fűszerekkel, öntsük rá a húsra és tegyük hűtőbe félórára. A megtisztított hagymát vágjuk apróra, a meghámozott répát reszeljük le és kevés olajban dinszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kis kockákra vágott csirkét, az apróra vágott vöröshagymát, és a reszelt fokhagymát kevés olajon megpirítjuk. Fűszerezzük és fehéredésig sütjük. A mártás összetevőit közben öss...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát és a gombát kevés olajon elkezdjük dinsztelni, majd ráhelyezzük a felszeletelt csirkemellet. 2. Mindkét oldalát megsütjük, ezt követően a mustárt és a tejszínt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet vékony szeletekre vágom, fűszerezem, majd a mustárral kikevert sajtkrémmel megkenem és jénai tálba rétegezem. Lefedem és 200fokon 50percig sütöm. Végül beborítom saj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű