250 gr tenger gyümölcsei
150gr királyrák
1ek vaj
2,5dl tejszín
300 gr üvegtészta
4-5 gerezd fokhagyma
Só, bors, friss petrezselyem
Tengeri herkentyűket vajon fokhagymával pároljuk
közben üvegtésztát forrázzuk, állni hagyjuk 2-3 percig, pont annyi idő amíg megpárolodik a tengeri herkentyű.
A lecsepegtetett tésztát hozzáadjuk a rákhoz, felöntjük tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, egyet rottyintunk rajta, és elzárjuk. 10-15 percet várunk, tálalás előtt megszórjuk petrezselyemmel. ?
A chilipaprikát és a zöldségekhez szánt fokhagymát aprítsuk fel nagyon apróra - amilyen apróra csak tudjuk. Az egészet keverjük el 2-3 evőkanál olívaolajjal. Mossuk, hámozzuk meg a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karfiolt rózsákra szedjük, és megfőzzük sós vízben. 2. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, esetleg sültcsirke fűszersóval is ízesíthetjük. 3. Serpenyőben vajon kisütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA közepes darabokra vágott zöldségeket 2 percig blansírozzuk. Keverjük ki az öntetet, majd adagoljuk a zöldségekhez. Az egészet 200 fokos sütőben süssük 15-20 percig. Közben főzz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűTalán még jobb lett, mint a hagyományos verzió, Ropogós volt, de nem tocsogott az olajban.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű