250 gr tenger gyümölcsei
150gr királyrák
1ek vaj
2,5dl tejszín
300 gr üvegtészta
4-5 gerezd fokhagyma
Só, bors, friss petrezselyem
Tengeri herkentyűket vajon fokhagymával pároljuk
közben üvegtésztát forrázzuk, állni hagyjuk 2-3 percig, pont annyi idő amíg megpárolodik a tengeri herkentyű.
A lecsepegtetett tésztát hozzáadjuk a rákhoz, felöntjük tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, egyet rottyintunk rajta, és elzárjuk. 10-15 percet várunk, tálalás előtt megszórjuk petrezselyemmel. ?
A cukkinit megmosom és kis vékony karikákra vágom A burgonyát a héjától megpucolom és szintén vékony karikákra szelem A gépsonkákat is kicsi darabokra vágom A paradicsomokat is...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: Könnyű1. A tojásokat felverjük, majd hozzákeverjük a lisztet. Robotgéppel gyorsan simára lehet keverni. A liszt mennyisége változtatható, sűrű palacsintatésztafélét kell kapnunk végeredm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket megmossuk, és feldaraboljuk. A fokhagymákat megtisztítjuk, és összezúzzuk. Egy tálba beleteszzük a csirkemell darabokat, rátesszük a fokhagymát, sózzuk és borsoz...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűPörköltalapot készítünk a hagyma,pirospaprika,paradicsom,paprika kombinációból, majd hozzáadjuk a megtisztított, összedarabolt cukkinit és felöntjük egy kis vízzel, ügyelve arra, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű