Panírozni:
2 nagy fej hagyma - vörös
A panírhoz:
2 g só
12 g sütőpor
150 g búzaliszt (BL55)
15 ml étolaj
230 ml sör - világos
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
A sütéshez:
étolaj
A hagymákat pucold meg, majd 1 cm vastag szeletekre karikázd fel.
Szedd szét a karikákat.
Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót tojást és az olajat és a sört. Keverd teljesen simára.
A hagymakarikákat először mártsd a "panírba", majd 190 C-os forró olajban süsd aranybarnára őket.
Szalvétán csurgasd le és kész is! :)
A tasakba rakjuk a húsokat fél vagy egész krumplikat,zöldséget.Ráöntjük a fűszert jól átforgatjuk benne,amit sütni akarunk. A tasakot a zárólappal lezárjuk.Megszúrkáljuk a zacskót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat alaposan lemossuk, ha a bőr pecsétes, én azt le szoktam vágni. A lapockát ketté vágtam, a csülköket, a bőrdarabot úgy egyben beletettem a fazékba. Rádobtam 2 fej vöröshag...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sajtos-tejfölös nokedli elkészítésének első pontjaként feltesszük a vizet melegedni egy nagyobb lábasba, amibe majd a nokedlit kiszaggatjuk, és csak amikor elkezd forrni, akkor k...
Elkészítési idő: 20 persc Nehézség: KönnyűA brokkolirózsákat félig megpároljuk vagy vízben megfőzzük, majd aprítógépben teljesen apróra vágjuk. Egy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a zabpehelylisztet, a tojásokat, a nagy lyu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű