15 dkg zöldbab, 40 dkg konzerv vörösbab, 60 dkg konzerv fehérbab, 1 kis fej lilahagyma, 1 nagy csokor összevagdalt petrezselyem, 2 ek francia öntet
A zöldbabot megtisztítjuk, 4 cm hosszú darabokra vágjuk, és lobogó forró vízben 1 percig főzzük (blansírozzuk). Utána kiszedjük, jéghideg vízbe áttesszük, majd lecsepegtetjük. A kétféle konzerv babot leszűrjük, majd folyó vízzel leöblítjük. A felszeletelt hagymával meg a petrezselyemmel összekeverjük, a zöldbabot is hozzáadjuk. Az öntettel leöntjük, és alaposan összeforgatjuk. Néhány óráig állni hagyjuk.
Nudeln nach Packungsanleitung kochen. Dann gut abschrecken oder kurz in Öl schwenken. Abkühlen lassen. Nudeln in eine Schüssel geben und den Fleischsalat dazu geben. Zwiebel und...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában, sós vízben megfõzöm. Amikor kihült megtisztítom, vastagabb szeletekre vágom és leöntöm az ecetes-cukros vízzel. Kb. 30 perc múlva leöntöm az ecetes-cukros vize...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézAz öntethez befőttesüvegbe mérjük az összes hozzávalót, majd lefedve az egészet jól összerázzuk. A rukkolához adjuk a felvágott almát, lila hagymát és koktélparadicsomot, az öntett...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőztem a tojásokat, félbe vágtam, lett 14 db fél tojásom Különtettem a sárgáját, és fém teaszűrőn átnyomkodtam, hogy krémesebb állagot kapjak. Hozzávalókkal összekevertem, és vi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű