menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött sült kifli - pillanatok alatt kész!


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 6fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A kifliket kettévágjuk és a végüket levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével, kivájjuk a kifliTöltött sült kifli. Pikk pakk kész és levesz a lábadról :D

Hozzávalók :

4 db kifli

15 dkg füstölt sajt

10 dkg gépsonka

6 dkg vaj

2 db tojás

1 db zöldpaprika

1 db pirospaprika

0.5 kiskanál só

1 csipet bors

1 csipet paprika

1 kevéske reszelt sajtk belsejét. A maradék kiflibelet ...

Elkészítés:


Elkészítés: A kifliket kettévágjuk és a végüket levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével, kivájjuk a kiflik belsejét. A maradék kiflibelet késsel, vagy az ujjunkkal kivesszük. Így tölcséreket kapunk, amiket megtöltünk töltelékkel.

Töltelék: 15 dkg füstölt sajtot kis lyukú reszelőn reszeljünk le. 2-3 evőkanálnyi reszelt sajtot meghagyunk a kiflivégekre és a tetejére. A 10 dkg sonkát, az főtt tojást zöldpaprikát és az 1 pirospaprikát apró kockákra daraboljuk.
A kiflibelet és a kiflik végeit, apró részekre daraboljuk. Egy tálban jól összekeverjük a töltelék hozzávalóit, majd ezzel a masszával megtöltjük a kifliket, egy kávéskanál segítségével. A megtöltött kiflik végeit, a félretett reszelt sajtba nyomkodjuk és sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk. Tetejüket megkenjük felvert tojással és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, 180-200 fokon addig sütjük, amíg szép pirosak nem lesznek. Még melegen kínáljuk .

Töltött sült kifli - pillanatok alatt kész!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Zöldsèges rizstészta
Zöldsèges rizstészta

Elkészítés Ősszel-télen a kedvenc pár perces, összedobós vacsoraötletem a zöldséges rizs- vagy üvegtészta. Csak egy jó nagy wok kell, mehet bele minden, a csilit pedig aszerint ad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Citromos kapros zelleres majonézes burgonya saláta
Citromos kapros zelleres majonézes burgonya saláta

A megmosott burgonyákat héjastul egy lábasba tesszük, felöntjük vízzel és kb. 20-25 perc alatt puhára főzzük. Az utolsó 5 percben beledobjuk a zellert, hogy azok is megpuhuljanak....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: keria
Cézár saláta
Cézár saláta

Először elkészítjük a krutont: a kenyérszeletek héját levágjuk és a kenyérbelet kockákra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, beledobjuk a megroppantott, héjas fokhagymát, a ro...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Juhtúrós-kecskesajtos pirított diós snackgolyó
Juhtúrós-kecskesajtos pirított diós snackgolyó

A diót és a pisztáciát egy éles késsel aprítsd durvára, majd sütőben enyhén pirítsd meg őket. Vigyázz, könnyen megégnek! Keverd össze a krémsajtot a kecskesajttal egy tálban....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk