3 paradicsom
1 nagyobb, fehér húsú paprika
5 dkg füstölt sajt
3 tojás
1 pohár natúr joghurt
1 gerezd fokhagyma apróra vágva
1-2 kávéskanál mustár
só
bors
1-2 evőkanál friss citromlé
apróra vágott petrezselyem vagy oregánó
A tojásokat főzd keményre. Közben vágd kockára a paprikát és a paradicsomokat. A füstölt sajtot szintén vágd 1 centis kockákra. Készítsd el az öntetet: keverd össze a joghurtot a mustárral, az apróra vágott fokhagymával, a citromlével és a fűszerekkel. Ezt öntsd a zöldségekre, a tetejére halmozd a sajtot, majd a kockákra vágott tojást. Pirítóssal, sült hússal kiváló!
A zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük. Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzük e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtiszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd az alapanyagokat egy edénybe (használd fel az újhagyma zöldjét is az öntethez). Turmixold össze a hozzávalókat botmixerrel vagy turmixgépben. Ha mártogatósként használod, ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln in Salzwasser bissfest garen, abgießen und mit kaltem Wasser abschrecken. Zur Seite stellen. Die Hähnchenbruststreifen mit Hickory-Rauchsalz würzen und in einer besch...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű