1 nagy csirkemell
20 dkg gomba (konzerv)
5 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
1 evőkanál tejföl
1 evőkanál liszt
friss petrezselyemzöld
só, bors
olaj
A húst vékony szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. Kevés olajban mind a két oldalát 2-3 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felaprított gombát és a zúzott fokhagymát. Öntünk alá egy kevés vizet és fedő alatt pár percig pároljuk. A tejszínhez keverjük a lisztet és a tejfölt, ráöntjük. Elkavarjuk, a hússzeleteket megforgatjuk és felforraljuk. Rászórjuk a felaprított petrezselyemzöldet és már le is vehetjük a tűzhelyről. Melegen tálaljuk.
Csodás íze van és pikk-pakk összedobható! Ha gyors finomságra vágysz, ez tetszeni fog!
A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit megfőzöm, a héját lehúzom. Amíg hűl a lila hagymát felszeletelem, megsózom, majd 2 percre mikróba teszem. Ha gyenge a hagyma, mikrózni sem szükséges. Mikor a virs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Gurken fein würfeln, die Äpfel in feine Stifte schnippeln, Zwiebel fein würfeln, Petersilie nicht zu fein, Eier grob hacken, Paprikawurst und Kartoffeln in Würfelchen schneiden...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet falatnyi kockára vágjuk. 1 ek olívaolajat felhevítünk egy serpenyőben, rádobjuk a pulykamellet. Sózzuk, borsozzuk, préselt fokhagymával ízesítjük, 5-10 perc alatt ar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű