40 dkg spárga,
fél citrom héja és leve,
1 kávéskanál só,
2 kiskanál méz, késhegynyi
őrölt fehérbors,
kis csokor petrezselyemzöldje,
20 dkg párolt rizs.
A spárgát megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. A vajat megolvasztjuk és pár percig pároljuk rajta a spárgát, így a külseje bársonyosra puhul, de közepe még roppanós marad. Levesszük a tűzről, ráreszeljük a citromhéjat, a citromlével, sóval, mézzel, brossal és az apróra vágott petrezselyemzöldjével ízesítjük. Hozzákeverjük a párolt rizst.
...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű?A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a sót, a borsot, a porcukrot, a citromlevet kikeverjük. ?A zöldséget megpároljuk, az almákat meghámozzuk és felkockázzuk, az uborkát apróra vág...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket felaprítom és pici sóval összekeverem.
Elkészítési idő: 30' Nehézség: KönnyűDie Gurken fein würfeln, die Äpfel in feine Stifte schnippeln, Zwiebel fein würfeln, Petersilie nicht zu fein, Eier grob hacken, Paprikawurst und Kartoffeln in Würfelchen schneiden...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű