12 szelet sajt
10 dkg reszelt sajt
1 natúr tömlös sajt
10 dkg margarin
6-8 szelet gépsonka
5 kemény főtt tojás
Mustár, majonéz, só, bors, petrezselyem levél
Sütöpapirral bélelt tepsibe rakni a szeletelt sajtot,hogy picit fedjék egymást. Rászórni a reszelt sajtot és 2 percre meleg sütőbe tenni épp, hogy csak össze olvadjon.
Mig hül a tojásfehérjét felaprózni, összekeverni a tömlös sajttal,petrezselyemmel. Ízesíteni sóval,borssal és majonézzel. Rákenni a sajtra,befedni sonka szeletekkel.
A tojás sárgát kikeverni vajjal,mustárral kis majonézzel és a sonkára kenni.
A sütőpapir segitségével feltekerni és legalább fél napra hűtőbe rakni alufóliába vagy folpackba csomagolva.
Nagyon finom és mutatós!
A tejszínt felverjük és hozzákeverjük a kikavart vajat. Sóval, borssal és az ecetes tormával ízesítjük. Végül hozzáadjuk a juhtúrót és a beáztatott és felolvasztott zselatint. Form...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat héjában megfőzzük, meghámozzuk, kihűtjük és kis kockákra vágjuk. A kelkáposztát csíkokra vágjuk és leforrázzuk. A hagymát felaprítjuk. Mindent egy tálba öntünk, majoné...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA burgonyákat megmossuk, és sós vízben megfőzzük. Hagyjuk kihűlni és megtisztítjuk. A hagymát vékony karikákra vágjuk. A savanyú uborkát felkockázzuk, a kihűlt burgonyákat pedig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.A vajon szaftosra pirítottam a zöld fűszerekkel a szalonnát, tehát nem sütöttem túl. Hozzáadtam a gomba összevágott szárát és a paprikát. Aránylag magas lángon pirítottam, hogy me...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű