12 szelet sajt
10 dkg reszelt sajt
1 natúr tömlös sajt
10 dkg margarin
6-8 szelet gépsonka
5 kemény főtt tojás
Mustár, majonéz, só, bors, petrezselyem levél
Sütöpapirral bélelt tepsibe rakni a szeletelt sajtot,hogy picit fedjék egymást. Rászórni a reszelt sajtot és 2 percre meleg sütőbe tenni épp, hogy csak össze olvadjon.
Mig hül a tojásfehérjét felaprózni, összekeverni a tömlös sajttal,petrezselyemmel. Ízesíteni sóval,borssal és majonézzel. Rákenni a sajtra,befedni sonka szeletekkel.
A tojás sárgát kikeverni vajjal,mustárral kis majonézzel és a sonkára kenni.
A sütőpapir segitségével feltekerni és legalább fél napra hűtőbe rakni alufóliába vagy folpackba csomagolva.
Nagyon finom és mutatós!
1. A padlizsánokat megmossuk, a szárvégüket leválasztjuk, törzsüket hosszanti irányban, vékony szeletekre bevágjuk (A) úgy, hogy a szár felőli részen 4-5 cm egyben maradjon. A szel...
Elkészítési idő: 2 ó 15 pA tojásokat, uborkát, szalámit kockákra metéljuk, hozzátesszuk a majonézt, a szelatinport és a leveskockát 2dl vízbe tesszuk majd goz folott addig keverjuk míg a zselatin el nem ol...
Elkészítési idő: 20 perc. A kétféle hagymát megtisztítjuk, megmossuk. Az újhagymát kevés zöldjével együtt felkarikázzuk; a lilahagymát vékony gerezdekre-karikákra szeljük, néhányat félreteszünk belőlük a...
Elkészítési idő: