250 g Túró
1 nagy pohár Tejföl
20 dkg Sajt
2 fej Lilahagyma
só, bors
1 konzerv kukorica
3 szem Paradicsom
1-2 Kígyóuborka
1 fej Jégsaláta
Lilahagymát apróra vágni, besózni, borsozni.Picit állni hagyni, majd tejfölt hozzákeverni, aztán a túrót, felkockázott sajtot, kukoricát, kockára vágott paradicsomot, kígyóuborkát. Majd a végén a felaprított jégsalátát. Összekeverni és minimum 1 órára hűtőbe tenni
A joghurthoz hozzákeverjük a finomra aprított fokhagymát, sót, borsot, római köményt és a durvára vágott diót. A sült céklákat lereszeljük és hozzáforgatjuk a joghurthoz. Tálal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 tojásból sűrű majonézt készítek, amit összekeverek 1 dl tejföllel, ízesítem mustárral, cukorral, őrölt borssal, pici sóval és citromlével. A sárgarépát, fehérrépát kis kockákra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát legyaluljuk.A joghurtba reszeljük a fokhagymát, ízesítjük citromlével, sóval, borssal, olívaolajjal lágyítjuk. Összekeverjük és pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát reszeld le, a salátát és az uborkát vágd apró csíkokra, a hagymát karikázd fel. Locsold meg egy kis citromlével, és hagyd állni negyed órát.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű