~ 500 ml tejföl
~ 200 ml majonéz
3 nagyobb répa
200-250 g füstölt sajt
4 közepes gerezd fokhagyma
A répát hámozzuk meg, majd reszeljük le.
Reszeljük le a sajtot, és a fokhagmyát is.
Ezt követően a tejfölt, és a majonézt keverjük össze, majd ezután kis adagokban adjuk hozzá a reszelt sajtot, a répát, és a fokhagymát, és alaposan keverjük össze.
Ízlés szerint az összetevők mértékében eltérhetünk :)
Először csinálunk egy szószt melyben megfürdetjük a libamájszeleteket. 2 rész olívaolaj, 1 rész balzsamecet, só, bors ezt összekeverjük és beleforgatjuk a libamájszeleteket és egy...
Elkészítési idő: kb 30 perc Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük, kihűtjük. A zöldségféléket kis kockákra vágjuk. A kihűlt tésztát a majonézzel, a tejföllel és a zöldségekkel összekeverjük, ízlés szerintsózzuk,...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA tejfölt és joghurtot fakanállal összekeverjük egy nagy tálban, majd textilbe öntjük a masszánkat. A textil négy sarkát átellenben csomózzuk és egy éjszakát fellógatva, csepegt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű