1 db kígyóuborka
2 db paradicsom
1 db lilahagyma
1 paprika
10 dkg juhtúró, vagy feta sajt, füstölt sajt
olaj
ételízesítő
A zöldségeket megmosom, majd feldarabolom, a sajtot felkockázom, majd a zöldségekkel összekeverem. Meglocsolom olajjal Fűszerezem szárított bazsalikommal
A sárgarépát finomra reszeljük, hozzáadjuk a nagyobb lyukú reszelőn lereszelt zellert és almát. Összekeverjük. Az így előkészített keverékre ráöntjük a joghurtos öntetet, amibe el...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű♥ A leveshez a húst megmossuk, a zöldségfélét megtisztítjuk. Egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Amikor felforrt, a habját leszedjük, majd megfűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krémes túrót, a tejfölt és a mustárt elvegyítjük, majd az olajat - folyamatosan kevergetve - hozzáadjuk. A retket és a sajtot nagyobb lyukú sajtreszelőn lereszeljük, majd a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jól megtisztított, és először forró vízben, majd hidegben átmosott húst egy nagy, kb. 7-8 literes fazékban 3-3,5 liter hideg vízben feltesszük főni. Lassú tűzön felforraljuk, a h...
Elkészítési idő: 4-5 óra Nehézség: Könnyű