Családireceptkönyv.hu

Görög saláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db kígyóuborka
2 db paradicsom
1 db lilahagyma
1 paprika
10 dkg juhtúró, vagy feta sajt, füstölt sajt
olaj
ételízesítő

Elkészítés:


A zöldségeket megmosom, majd feldarabolom, a sajtot felkockázom, majd a zöldségekkel összekeverem. Meglocsolom olajjal Fűszerezem szárított bazsalikommal

Görög saláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zeller-alma-répa  joghurtos saláta
Zeller-alma-répa joghurtos saláta

A sárgarépát finomra reszeljük, hozzáadjuk a nagyobb lyukú reszelőn lereszelt zellert és almát. Összekeverjük. Az így előkészített keverékre ráöntjük a joghurtos öntetet, amibe el...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Majonézes csirkekocsonya
Majonézes csirkekocsonya

♥ A leveshez a húst megmossuk, a zöldségfélét megtisztítjuk. Egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Amikor felforrt, a habját leszedjük, majd megfűszere...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Bécsi sajtsaláta
Bécsi sajtsaláta

A krémes túrót, a tejfölt és a mustárt elvegyítjük, majd az olajat - folyamatosan kevergetve - hozzáadjuk. A retket és a sajtot nagyobb lyukú sajtreszelőn lereszeljük, majd a k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kocsonya
Kocsonya

A jól megtisztított, és először forró vízben, majd hidegben átmosott húst egy nagy, kb. 7-8 literes fazékban 3-3,5 liter hideg vízben feltesszük főni. Lassú tűzön felforraljuk, a h...

Elkészítési idő: 4-5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk