1/2 csomag mini mozzarella
1 marék koktél paradicsom
3-4 db friss bazsalikom levé
só
1 tk. olívaolaj
ízlés szerint fokhagyma
A paradicsomokat és a mozzarella golyókat félbe vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval.
A sós pálcika receptjét felhasználva, kicsi háromszögeket sütöttem hozzá. Ez adja a ropogós textúrát ebben a könnyű salátában.
A spárgát megtisztítjuk, enyhén sós, cukros vízben roppanósra főzzük. A burgonyát héjában megfőzzük, félbe, majd szeletekre vágjuk. A citromot félbevágjuk, egyik felének kiprésel...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűAz aszpikhoz kb. 8 deci vizet egy lábasba töltünk, a leveskockát belemorzsoljuk, az ecettel ízesítjük, 2 percig forraljuk. A zselatint 1-2 percre a maradék vízbe áztatjuk, majd a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForgasd át a csirkemellkockákat fehéredésig a forró zsiradékon. Locsold meg őket a citromlével, és add hozzájuk a fűszereket. Folyamatos kevergetés mellett pirítsd őket ropogósra....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtkrémet kikavarjuk a tehéntúróval, sóval, borssal és kevés apróra vágott zöld kaporral ízesítjük. A préselt sonka meg sajtszeleteket a lehető legnagyobb, kör alakúra szaggatj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű