1/2 csomag mini mozzarella
1 marék koktél paradicsom
3-4 db friss bazsalikom levé
só
1 tk. olívaolaj
ízlés szerint fokhagyma
A paradicsomokat és a mozzarella golyókat félbe vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval.
A sós pálcika receptjét felhasználva, kicsi háromszögeket sütöttem hozzá. Ez adja a ropogós textúrát ebben a könnyű salátában.
A paradicsomot, a kígyóuborkát, a lilahagymát és a feta sajtot tetszés szerinti méretű kockákra vágjuk és a leszűrt olajbogyóval egy tálba tesszük. Az öntet hozzávalóit egy kis t...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA sajtokat egész apró (3-4 mm) kockára vágjuk. Az almát jól megmossuk, magházát kiemeljük. Ízlés szerint meghámozható. Én most nem tettem. A gyümölcshúst felkockázzuk. Egy tálká...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. 2. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. 3. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposzta külső leveleit eltávolítjuk, negyedekbe vágjuk, majd egyesével legyaluljuk. Én uborkagyalun szoktam. Besózzuk, és hagyjuk picit állni, míg összeesik kicsit. A hagymáka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű