29 dkg csemegekukorica
30 g majonéz
5 g mustár
60 g tejföl
A kukorica levét leöntjük.
A majonézt kikeverjük a mustárral és a tejföllel, majd az egészet összekeverjük a kukoricával.
A sütőt előmelegítjük kb.180 fokra. A főtt tojásokat hosszában kettévágjuk, a tojássárgákat kiszedjük. A tojássárgát, a tejfölt, a sót, az őröltborsot, a tonhalat és az apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1.Megfőzzük a tojást. 2.Megpirítjuk szárazon a szezámmagot. 3.A salátát megmossuk, apróra tépkedjük, tálba tesszük. 4.A hagymát megtisztítjuk, olívaolajon megpároljuk. 5.Hozzáö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét és a sárgaborsót a főzést megelőző este külön-külön hideg vízbe áztatjuk. Másnap mindkettőt leszűrjük, és zöldséglevesben külön-külön puhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk ki...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűReis gar kochen und abkühlen lassen. Zwiebel, Paprikaschoten, Gewürzgurken, Apfel und Fleischwurst in kleine Würfel schneiden, zum Reis geben und vermengen. Erbsen-Mais-Paprika unt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű