29 dkg csemegekukorica
30 g majonéz
5 g mustár
60 g tejföl
A kukorica levét leöntjük.
A majonézt kikeverjük a mustárral és a tejföllel, majd az egészet összekeverjük a kukoricával.
A burgonyát héjában megfőzzük, karikára vágjuk a lila hagymával együtt és ecetes, cukros vízben állni hagyjuk. A tojásokat keményre főzzük, felkarikázzuk, majd elkészítjük az öntet...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA káposztát amilyen vékony szálakra csak tudjuk, felaprítjuk. Nem sózzuk be előre, és nem csavargatjuk! Az olajat megforrósítjuk, beletesszük a cukrot és hagyjuk aranyszínűre ka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasalátát egy kerek tálra tesszük, szépen elsimítjuk. A főtt tojások sárgáját kivesszük, az áztatott és kinyomkodott zsemlyével elkeverjük. Ehhez legjobb a turmixgép keverő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűsó, bors A tonhalat egy szűrön át lecsepegtetjük és a friss sajttal krémállagúra összekeverjük. A hagymát, tojást megpucoljuk, az előbbit apróra, a tojást és a kapribogyót durvá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű