jégsaláta, fejes saláta, rukkola, bébi spenót stb paradicsom, paprika, pici almaecet, pici só
Mindent alaposan összekeverni. Görög sajttal lehet még kiegészíteni.
A fejessalátát leveleire szedjük. A külső, csúnyább leveleket ne használjuk fel. A kiválogatott leveleket egyenként, folyó, hideg víz alatt alaposan átmossuk. Az ecetes salátaléhe...
Elkészítési idő:A babot előző este beáztatjuk. Másnap egy nagyobb edénybe átrakjuk, és bőségesen felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, dobunk bele néhány babérlevelet, és egy csípős paprikát. Fedőt...
Elkészítési idő:Egy kis edénybe tegyünk fel vizet melegedni. Ha már majdnem forr, akkor tegyük bele a sajtot. A vizet ne hagyjuk forrni, inkább csak forrás közeli legyen a hőmérséklete. Addig hagy...
Elkészítési idő: