2 db hegyes erős paprika, 3db kápia paprika, 3 db tv paprika, 5db mozzarella, 1db citrom, olívaolaj, só , friss bazsalikom
A paprikákat tűzön feketére égetjük, majd beletesszük egy edénybe és Folpackkal lezárjuk és hagyjuk kb. 10-15 percig, közben a bazsalikomot apróra vágjuk, felszeleteljük a mozzarellát is, beletesszük egy edénybe. A paprikákról ezután késsel lehúzzuk a fekete külső réteget, kiterítjük, kiszedjük belőle a magot és apró csíkokra szeleteljük, hozzáadjuk a bazsalikomos mozzarellához, összekeverjük, meglocsoljuk a kicsi olívaolajjal és a citrom levével és picit megsózzuk.
Egy fél fej káposztát reszelj le, egy szál kisebb sárgarépát, vagy egy fél nagyobbat szintén reszelj le, vágj apróra egy fél fej hagymát. Keverd össze a zöldségeket egy nagy tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy tálban összekeverjük ecetet+ sót + borsot, folyamatosan keverve hozzáadjuk az olajat, köményt . Végül bele tesszük a céklát és az almát, alaposan összeforgatjuk, hogy mindenhol...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA paprikákat a levüktől lecsöpögtetjük, majd a szár felőli végüket levágjuk, és a magokat eltávolítjuk. Ezután a paprikák üregét megtöltjük a feta sajttal, az ujjunkkal jól belenyo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű