Hozzávalók:
1 csirkemell
1 póréhagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
Elkészítése:
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
Azzal kezdünk, hogy felverjük a tojásokat egy kis sóval és borssal. Egy kevés olajon a tojásos keverékből rántottát készítünk, amelyet egy tálkában félreteszünk későbbre. Ugyanebb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, a paprikát, a cukkinit és a padlizsánt felaprítjuk, összekeverjük és sózzuk, majd meglocsoljuk bőven olívaolajjal. Ehhez jön a paradicsom, amit előzőleg meg kell hámozni...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA babot előző este beáztatjuk. Majd felrakjuk főni, hozzáadjuk a bazsalikomot, és félig megfőzzük. Leszűrjük és a levét félrerakjuk. A szalonnát és a sonkát felkockázzuk, kiolvaszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A csirkecombot megmosom megtisztítom. 2 A lisztet összekeverem a fűszerekkel, a sóval és a zúzott fokhagymával. 3 Egy közepes tűzálló tálat kikenek vajjal, a csirkecombokat meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű