135 g zabpehelyliszt
2 tojás ( 7 fürj tojás )
pici só, méz
víz
A zabpehelylisztet, a sót és a tojásokat összekeverjük annyi s vízzel, hogy sűrű tésztát kapjunk, félretesszük, 5 percig pihentetjük. Ha a tésztánk állaga megkívánja, egy kevés ásványvízzel tovább hígítjuk. Serpenyőben kókuszolajat hevítünk, és a masszából – a szokásos módon – nagyméretű palacsintákat sütünk.
A töltelékkel kezdem, hogy legyen ideje langyosra hűlni. A vajat megolvasztom, majd a finomra vágott hagymát puhára párolom rajta. Hozzáadom a húst és nagy lángon fehéredésig sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és összetörjük. Miután langyosra hűlt, belekeverjük a sajtot, a lisztet, a tojást, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kiskanál mézet keverjünk össze két kiskanál mustárral és kenjük be vele a megsózott csirkemellet. Egy kiskanál olívaolajon süssük ki, majd hagyjuk hűlni, amíg felszeleteljük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű