30 dkg töpörtyű
1 kis darab füstölt kolbász (szétnyomkodva)
3 db főtt tojás
1 nagyobb lilahagyma
só, bors
tejföl
mustár
A tepertőt megdaráljuk. A tojást megfőzzük, megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, a szétnyomkodott füstölt kolbászt és hozzákeverjük tepertőhöz. Megmossuk, apró kockákra vágjuk és szintén a tepertőhöz adjuk a lilahagymát, a mustárt, sót, a borsot. Jól összekeverjük, és kanalanként hozzáadjuk a tejfölt. Ha nagyon masszív a krém, több tejfölt használjunk.
A magas falú tálra rátesszük a szűrőt, a szűrőre a konyharuhát, és a konyharuhába beleborítjuk a dobozos tejfölt (keverés nélkül), és a joghurtot is ugyanígy. Egy villával picit ös...
Elkészítési idő:Az alaposan lehűtött tejszínből habot verünk, félretesszük. Két keverőtálat meleg vízfürdő fölé helyezünk. Az egyik keverőtálban megolvasztjuk az összetördelt csokoládét, a másikba...
Elkészítési idő: 30 perc