20 dkg juhtúró
2 evőkanál tejföl
1 kis fej vöröshagyma
15-20 medvehagyma levél
1 teáskanál pirospaprika /őrölt/
1 evőkanál mustár
1-2 kávéskanál őrölt kömény /ki mennyire szereti/
1 csapott kávéskanál bors /ízlés szerint/
só /nem biztos, hogy kell, mert a juhtúró sós/
A medvehagyma szárait eltávolítom, megmosom, leitatom a vizet róla és felaprítom. A túrót a tejföllel összekeverem, majd hozzáadom az aprított /esetleg reszelt/hagymát, borsot, köményt, mustárt/esetleg a sót/, majd a végén az apróra vágott medvehagymát is hozzákeverem.
Fogyasztható azonnal is, de jobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben, mert jobban összeérnek az ízek!
megsütjük zsírba a sűltkumplit majd beletesszük egy tepsibe és tászórjuk durva mennyiségbe a sajtot és fűszert. megolvadt a sajt mártogatós sajtal lehet enni
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kivájt avokádóhússal és minden alkotóelemmel aprítógépbe tettem és turmixoltam.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat mossuk meg alaposan, majd vágjuk félbe. Enyhén sós vízben főzzük néhány percet, majd szűrjük le, és hűtsük ki langyosra. Óvatosan vágjuk ki a belsejét, majd villával t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű