Családireceptkönyv.hu

Tepertőkrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg tepertő
2 db csemegeuborka
5 dkg vaj
1 evőkanál mustár
1 kisebb fej vöröshagyma
fekete bors

Elkészítés:


A tepertőt ledaráljuk. A csemegeuborkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Tálba tesszük, majd az összes többi hozzávalóval összekeverjük.

Tepertőkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Virslis falatkák
Virslis falatkák

A virsliket vágd egy-másfél centis darabokra. A krumplikat pucold meg, és enyhén sós vízben főzd puhára. Szűrd le, hagyd teljesen kihűlni, majd egy nagyobb lyukú reszelőn reszeld l...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jusztina
Sajtos fasírt fűszeres párizsi bundában
Sajtos fasírt fűszeres párizsi bundában

Fasírt 1. Egy méretes tálba tesszük a darált húst. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a tojást, a sót, a fekete borsot. Egynemű masszává dolgozzuk össze. Egy nagyobb darab...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyümölcsös zabpehely kása
Gyümölcsös zabpehely kása

Egy kis lábosban felforraljuk a tejet a vízzel. Amikor forr, beleszórjuk a zabpelyhet, és folytonos keverés mellett kása állagúr főzzük. Reggeliző tálakba adagoljuk a kását. Apr...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Rántott camembert
Rántott camembert

A sajtot 8 darabra vágjuk. A tojást felverjük a kanálnyi olajjal. A kenyeret lereszeljük és összekeverjük a dióval. A sajtdarabokat megforgatjuk lisztben, majd a felvert tojásban,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk