4 pár virsli
1 fej vöröshagyma
ecet, só, bors, pár csepp édesítő, víz (a hagyma pácolásához)
majonéz, mustár
1 pohár tejföl, 1 pohár joghurt
snidling
A virslit megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, beletesszük egy edénybe és leöntjük a víz, ecet, édesítő, só, borsból készült páclével. Kb. 1 órát állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a mártást: 1 kk. mustárt kikeverünk majonézzel, majd a tejföllel és joghurttal.
Majd beletesszük a pácolt hagymát, és a pácléből 1 evőkanálnyit. Snidlinggel megszórjuk.
Legalább 1 órát hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Eloszor elkeszitjuk a fasirtokat. A daralt hushoz adunk sot,borsot izles szerint, es a villaval felvert tojast. Jol osszegyurjuk es kissebb gombocokat formazunk. A fasirt gomboc...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: KözepesA burgonyát alaposan megmosom, kb 2 mm távolságra bevagdosom, hogy egyformán szétnyíljanak a szeletek. Egy kis tálban összekeverem a reszelt fokhagymát, a sót, az olajat, és a p...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk. A húst kisebb kockákra vágjuk, és a vajon 10-15 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, a szeletelt sárgarépát, a zöldborsót, és további 8-10 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt kevés tejben feloldjuk és a többi anyagból a “Kelt pite” módon, nem túl kemény tésztát verünk. Langyos helyen a kétszeresére megkelesztjük, ujjnyi vastag tésztát nyújtu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű