Családireceptkönyv.hu

MAJONÉZES VIRSLISALÁTA


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 pár virsli
1 fej vöröshagyma
ecet, só, bors, pár csepp édesítő, víz (a hagyma pácolásához)
majonéz, mustár
1 pohár tejföl, 1 pohár joghurt
snidling

Elkészítés:


A virslit megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, beletesszük egy edénybe és leöntjük a víz, ecet, édesítő, só, borsból készült páclével. Kb. 1 órát állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a mártást: 1 kk. mustárt kikeverünk majonézzel, majd a tejföllel és joghurttal.
Majd beletesszük a pácolt hagymát, és a pácléből 1 evőkanálnyit. Snidlinggel megszórjuk.
Legalább 1 órát hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

MAJONÉZES VIRSLISALÁTA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar CUKKINI PIZZA
CUKKINI PIZZA

A tojásokat felvered a fűszerekkel, hozzáadod a reszelt cukkinit, és átkevered. Hozzáadod a zabpehelylisztet, és alaposan átkevered. A pizzaformát kibéleled sütőpapírral,...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojással töltött burgonya
Tojással töltött burgonya

1 Válasszunk kellően nagy hibátlan burgonyákat, alaposan mossuk le és sós vízben héjastul főzzük meg, de vigyázzunk ne főjön szét. 2 Hosszában vágjunk le kb. 1 cm részt óvatosan...

Elkészítési idő: 45
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Hurka sütése
Hurka sütése

Hideg sütőbe rakjuk. Kis vizet rakunk alá, majd megszúrkáljuk. Légkeverésen 110 fokon 30 - 40 perc alatt megsütjük, majd 170 fokon megpirítjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk