4 pár virsli
1 fej vöröshagyma
ecet, só, bors, pár csepp édesítő, víz (a hagyma pácolásához)
majonéz, mustár
1 pohár tejföl, 1 pohár joghurt
snidling
A virslit megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, beletesszük egy edénybe és leöntjük a víz, ecet, édesítő, só, borsból készült páclével. Kb. 1 órát állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a mártást: 1 kk. mustárt kikeverünk majonézzel, majd a tejföllel és joghurttal.
Majd beletesszük a pácolt hagymát, és a pácléből 1 evőkanálnyit. Snidlinggel megszórjuk.
Legalább 1 órát hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Forraljuk fel a mandulatejet /vagy kókusztejet/, majd keverjük hozzá a kakaóport, az eritritet és legvégül a nagyon apróra darált mogyorót. Főzzük sűrűre. Tiszta, zárható üvegbe tö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport és a sót összekeverjük. A kefirt, a cukrot, az olajat, a tojást és a vaníliát kikeverjük, majd a liszthez adjuk. Görcsmentesre kavarjuk, majd félórán át pihen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nagylukó reszelőn lereszelt reszelt cukkinihez hozzáadjuk a folyékony kellékeket és összekeverjük. Egy másik tálban összeöntjük a szilárd halmazállapotú hozzávalókat és itt is...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű