Családireceptkönyv.hu

Csirkemell sonka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csirkemell sonka

> 250 g csirkemell
> Ízlés szerint só, bors, fokhagyma, erős paprika vagy zöld fűszerek

Elkészítés:



> A csirkemellet összekockázom, egy magasabb falú tálba rakom és hozzáadom a kívánt fűszerezést. Sót és borsot mindenképpen érdemes bele tenni, de ízlés szerint paprikával, zöld fűszerekkel vagy erős paprikával bolondítható.

> Az egészet botmixerrel pürésítem és ha szép egyenletes, alufóliára rakom és összetekerem, a végeit jó szorosan összetekerem, hogy egy szép szoros és feszes rúd legyen belőle. Előmelegített sütőben 160 fokon kb. 30 percig sütöm, majd kiveszem, hagyom kihűlni, leszedem az alufóliát és hidegen vékony szeletekre szelem. A legegyszerűbb hűtő hidegen szelni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bory mama
Gorgonzolás füge sonkaköntösben
Gorgonzolás füge sonkaköntösben

A fügéket a tetejükön átlósan bevágtam, de nem vágtam végig, különben szétesik. Ebbe a kis vájatba tettem a gorgonzolából (jól beletömködtem a puha sajtot), majd mindegyik töltött...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Cukkinis tócsni
Cukkinis tócsni

Megtisztítjuk a burgonyát és a cukkinit, majd lereszeljük. A keletkezett levet leöntjük. Beletesszük a lisztet, a felvert tojásokat, fekete borsot, és a vöröshagymát. Hozzáadjuk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött sült kifli
Töltött sült kifli

Elkészítés: A kifliket kettévágjuk és a végüket levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével, kivájjuk a kiflik belsejét. A maradék kiflibelet késsel, vagy az ujjunkkal kivesszük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Gombás-sajtos töltött cukkini
Gombás-sajtos töltött cukkini

A cukkinit megmossuk, a végeit eltávolítjuk, a zöldséget hosszában kettévágjuk. A belső, magos részt kikaparjuk, a cukkinicsónakot sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. Enyhén sózzuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk